Logo

Spegesild med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 store spegesild renses og skæres i fileter. Udvandes natten over. 2-3 spsk sukker smeltes i 4 dl eddike og tilsættes 2 laurbærblade, 4-5 peberkorn og 1 ituskåret løg. Heri trækker sildene i 24 timer. Herefter tages de op, løber af og skæres i snitter på skrå, og anrettes. 2 flødeoste røres op med ¼ l piskefløde. Tilsættes fintskåret purløg og hældes over sildene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her