400 g kulmulefilet
1 håndfuld olieopblødte soltørrede tomater
1 håndfuld grønne oliven
1 håndfuld chilimarineret fetaost
2 spsk kapers
1 spsk konsentreret tomatpure
1 spsk basillikum
1 dl lunkent vand
25 g gær
75 g margarine
450 g hvedemel
1 dl ymer/yoghurt naturel
1 æg
½ tsk salt
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet til det virker som revet ost.
Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning ca. 30 min.
De opblødte tomater, oliven, feta og kapers blendes.
Tomatpure, basillikum hældes ved sammen med fisken.
Det hele køres sammen til en pure.
Smages til med salt og peber.
Dejen slåes ned og deles i to.
Udrulles i to cirkler som hver deles i 8 trekanter.
Fiskepureén smøres på dejen og trekanterne rulles sammen ud-fra-og-ind
til små horn.
Stilles med spidsen nedad og efterhæver 10 min.
Giflerne pensles med æg og drysses evt. med lidt basillikum.
Bages i ovn ved 200ºC ca. 20-25 min.