Logo

Gifler med kulmulefilet og hjemmelavet tomatpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kulmulefilet
1 håndfuld olieopblødte soltørrede tomater
1 håndfuld grønne oliven
1 håndfuld chilimarineret fetaost
2 spsk kapers
1 spsk konsentreret tomatpure
1 spsk basillikum
 
1 dl lunkent vand
25 g gær
75 g margarine
450 g hvedemel
1 dl ymer/yoghurt naturel
1 æg
½ tsk salt
 
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet til det virker som revet ost.
Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning ca. 30 min.
De opblødte tomater, oliven, feta og kapers blendes.
Tomatpure, basillikum hældes ved sammen med fisken.
Det hele køres sammen til en pure.
Smages til med salt og peber.
Dejen slåes ned og deles i to.
Udrulles i to cirkler som hver deles i 8 trekanter.
Fiskepureén smøres på dejen og trekanterne rulles sammen ud-fra-og-ind
til små horn.
Stilles med spidsen nedad og efterhæver 10 min.
Giflerne pensles med æg og drysses evt. med lidt basillikum.
Bages i ovn ved 200ºC ca. 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her