Logo

Svinekam med kanel og æbler Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille nakkekam

4 store kartofler

2 løg

3 æbler

1 kanelstang

3 spsk honning

1 spsk eddike

salt og peber

 

Kartofler og løg snittes og lægges i et ildfast fad sammen med æblebådene.

Smelt honningen i en gryde sammen med eddike, tilsæt kanelstangen og smag til med salt og peber.

Hæld blandingen over grønsagerne og tilsæt yderligere 4 dl vand.

Læg nakke­kammen på grønsagsbunden og steg den i oven ved 180°C i ca en time. Stegetiden afhænger lidt af kammens størrelse.

Det er altid en god ide at spørge slagteren om stegetider.

Han kan vurdere det stykke kød, du har valgt, og man kan ligeså godt benytte sig af den viden, han alligevel har.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her