Logo

Kalvelever med æbler og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver kalvelever á 80 g
1 løg, skåret i strimler
1 æble, skåret i både
½ dl piskefløde
1 dl hønsebouillon
hvedemel til panering
salt
peber
400 g nye kartofler
olie til stegning

Kalveleveren krydres og vendes i hvedemel. Steges gyldenbrun på pande ca. 4 min. på hver side, til den er let rosa. Leveren tages af panden og holdes varm. I samme pande sauteres æbler og løg. Kom piskefløde og bouillon på og kog op. Der jævnes evt. med lidt Maizena.
Servér retten med nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her