Logo

Salat af spidskål, lavendel og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smagen af lavendel og lime harmonerer perfekt med den fine kål. Lavendel fås hos special­købmænd eller i velassorterede supermarkeder. Lavendel fra haven eller altanen kan blot pluk­kes.

# Ingredienser 
1 lille spidskål.
2 spsk lavendel.
2 spsk kold­presset rapsolie.
Saft af 1 lime.
Salt

* Tilberedning 
Snit spidskålen fint og ryst en dressing af rapsolie, limesaft og lidt salt.
Anret kålen på et fad, drys med lavendel og dryp til sidst dressing på.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her