Logo

Sild i piquante 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses, befris for ben, skylles og lægges i et smurt gratinfad. Overhældes med en blanding af 3 dl madeira, 1 ½ dl eddike, 1 ½ dl vand tilsat salt, peber, allehånde og 2 laurbærblade. Fadet sættes i ovnen med låg i ca. 35 min. ved ca. 170°. Tages ud og serveres kolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her