Logo

Ris à la mande 9

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tallerken risengrød må gerne være fast
2 æg
2 spsk sukker
1 spsk mandelessens
ca. 2 dl piskefløde alt efter grødens fasthed
mandelspiltter efter behag
1 hel mandel
 
Pisk æg, sukker og mandelessens godt sammen.

Pisk fløden i en stor skål, bland æggemasse og mandler i flødeskummet. Vend til sidst risengrøden i.
Serveres med lun kirsbærsauce 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her