Logo

Persisk kyllingekebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kød:
1 kg kyllinge- eller kalkunbryst, skåret i tern på 3 cm

Marinade:
½ dl hjemmelavet yoghurt
1 finthakket forårsløg
2 store, knuste fed hvidløg
60 g hjemmeristede cashewnødder
2 tsk stødt spidskommen
evt. lidt stødt chilipeber
salt
peber fra kværn

Dressing:
71/2 dl hjemmelavet yoghurt
4 spsk hakket frisk mynte
salt
peber

Marinade og kød:
Blend alle ingredienserne til marinaden sammen til en puré.
Vend kødet heri og stil det tilfække på køl i mindst 4 timer, gerne natten over.
Stik kødet på bambusspid, som har ligger i blød i koldt vand i mindst 30 minutter.
Grill kødet over glødende kul i godt 7 minutter på hver side, eller til det er gennemstegt.

Dressing:
Lad yoghurten dryppe af i godt 2 timer i en sigte, foret med et rent viskestykke - eller i et kaffefilter.
Rør den afdryppede yoghurt sammen med mynten og smag til med salt og peber fra kværn.

Kebab'en kan spises lige fra grillen eller pakkes ind og spises kold ved en picnic.
Kødet smager dejligt svøbt i salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her