4 store jomfruhummer 
4 store kammuslinger 
koriander 
majskorn (popcorn) 
 
Karry-vaniljeolie: 
2 spsk  karry 
2 vaniljestænger 
¼ l vindruekerneolie 
salt 
 
Flydende polenta: 
100 g mælk 
200 g fløde 
50 g polentamel 
25 g smør 
salt 
Jomfruhummer og kammmusling marineres i olien med koriander. 
Karry-vaniljeolie: 
Karry, salt og vanilje ristes i en gryde. 
Olien tilsættes og det hele trækker en time og sigtes. 
Flydende polenta: 
Alle ingredienserne blandes, koges op og bages i ovnen i en time ved 180ºC under låg. 
Popcorn: 
Kornene poppes i karry-vaniljeolie og drysses med salt. 
Jomfruhummerglace: 
Traditionel jomfruhummerfumé nedkoges til saucekonsistens. 
Jomfruhummer og kammusling steges ved lav varme, anrettes på varme tallerkener med flydende polenta og jomfruhummerglace og drysses ved bordet med karry-vanilje-popcorn.