Logo

Tempuradej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æggeblomme
1-1 ¼ dl isvand (vand med isterninger)
100 g sigtet hvedemel

Kom æggeblomme op i en lille skål og rør.
Tilsæt isvand lidt efter lidt og rør med et par spisepinde.
Tilsidst kommes den sigtede hvedemel i og der røres igen.
Kendetegnet for en god tempura er, at der er en lille ring af hvedemel i kanten og at dejen indeholder små klumper.
Tempuradejen skal laves sekunder før den skal bruges.
Hvis man ønsker et tykt lag tempura omkring sine skaldyr og grønsager,
reducerer man mængden af isvand.
Foretrækker man et mindre lag tempura, så spæder man op med ekstra isvand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her