Logo

Eksotisk havtaske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g havtaskekæber
1 stort løg
1 spsk olivenolie
1 lime
15 sorte oliven
2 tsk friskreven ingefær
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 tsk salt
1 tsk peber
1 dl vand
½ tsk fiskebouillonpulver
1 moden mangofrugt

Bed fiskehandleren om at filetere fisken og fjerne hinderne.
Hvis du bruger fileter, skæres de i 2 cm tykke skiver.
Pil og hak løget fint. Svits løget i en gryde i olien.
Læg fiskestykkerne i gryden sammen med limen, skåret i tynde både, oliven, ingefær, tomatpuré, salt, peber, vand og fiskebouillonpulver. Lad fisken mørne under låg i ca. 10 minutter.
Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og skær den i strimler.
Kom mangoen i gryden, når fisken har simret i 5 minutter, så den kan nå at blive gennemvarm.
Server fisken med løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her