Marinade: 
2 spsk  olivenolie 
2 spsk  limesaft 
½-1 lille rød chili 
1-2 fedknust hvidløg 
salt og peber 
300 g  kalkunkød i tern 
1 spsk  olie 
10 g  smør 
evt. 5 kryddernelliker 
1 bdt  forårsløg 
2 gule peberfrugter 
450 g  tomater 
1 avocado 
2 ds  red kidney beans 
100 g  jalapeno peber i skiver 
1 dl  hakket oregano, korinder eller persille 
8 hvede tortillas 
Marinaden piskes sammen af olie, limesaft, finthakket chili og hvidløg i en stor skål. 
Marinaden smages til med salt og peber. 
Olie og smør brunes på en pande, evt. med kryddernelliker. 
Kødet tilsættes, krydres med salt og peber og steges i 7-8 min. 
Kødet tages op og kommes i marinaden. 
Forårsløg snittets fint. Peberfrugter kæres i strimler. Tomater skæres i både. 
Avocadoen halveres, stenen fjernes, avokadokødet skæres fri af skallen og skæres i små tern. 
Bønnerne hældes i en sigte og dryppes af. 
Grønsager, jalapeno peber og bønner kommes i skålen med kødet og vendes godt sammen. 
Salaten smages til med salt og peber. 
Bønnesalaten drysses med hakket oregano. 
Tortillaerne varmes og fyldes med bønnesalat efter anvisning på emballagen.