Logo

Forloren hare

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)

250 g hakket oksekød
250 g hakket svinekød
60 g rasp
2 æg
3 spsk fløde
bacon
bouillon
1 gulerod
1 løg
salt og peber

Kød, rasp, æg, fløde og krydderier røres til en fast fars, der formes til en tyk pølse i et ovnfast fad.
1 pakke bacon i tynde skiver skæres midt over og farspølsen beklædes med de halve baconskiver.
Der hældes 2 dl vand eller bouillon i fadet, sammen med en gulerod og et løg i skiver.
Fadet sættes i ovnen ved 200ºC til farsen er gennemstegt. Det tager ca. 1 time.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her