Logo

Lammefilet med skovsvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g lammefilet skåret af lammeryggen
100 g tørrede skovsvampe
1 bundtpersille
1 fedhvidløg
1 løg
2 dl piskeføde
salt og peber
50 g smør

Hæld kogende vand over svampene og lad dem stå i 10 minutter. Dryp dem bagefter af i e sigte og skyld dem godt igennem med koldt vand. Pil og hak løgene og svits dem på en pande til de bliver gyldne. Tilsæt svampene og svits dem sammen med løg og hvidløg. Tilsæt piskefløde og krydder med salt, peber og lidt citronsaft eller lidt Balsamico eddike. Skyl persille, fjern stilkene og hak det fint.

Skær lammefileten i 2 cm tykke skiver og steg dem 2-3 minutter på hver side. Anret dem på et fad og hæld svampene omkring kødet. Drys persille over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her