
 
Hjemmebagte kransekagestykker smager vidunderligt og er
faktisk ret nemme at lave selv - få opskriften på de lækre kransekagestykker
her.
Til 1 person. Tilberedningstid:
25 minutter Bagetid: 8 minutter Ikke fryseegnet 
 
#
100 g mandler 
30 g dadler 
1 æggehvide 
5 g mørk chokolade,
70-80% 
*
 
Skold og smut
mandlerne. 
Rist dem på en tør
pande et par minutter, til de begynder at tage farve. 
Tag lidt mandler og
dadler fra. 
Kør resten i en
minihakker til en ensartet marcipanmasse. 
Rør æggehvide i
marcipanmassen. 
Hak chokolade sammen
med de mandler og dadler, der blev taget fra, til en chokolademasse. 
Rul marcipanmassen
sammen omkring chokolademassen og tryk den lidt spids. 
Bag
kransekagestykket i ovnen ved 200·°C i ca. 8 minutter. 
Del stykket i otte
mindre stykker ved servering. 
 
TIPS: Rul
kransekagestykkerne i mandelflager, før de bages. 
Pensl smeltet
chokolade på bunden eller på endestykkerne af kagerne. 
 
For 1 stk.
kransekage: Kalorier 85 kcal. Protein 3 g (14%) Kulhydrat  6 g (31%) Fedt 5 g (55%) Kostfibre 1 g. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin