Logo

Kold rabarbersuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold rabarbersuppe 2

½ kg rabarber i tern
7 dl vand
1,5 dl lys sirup

Jævning:
2 spsk kartoffelmel
0,5 dl vand

Pynt:
1 citron i tynde skiver
isterninger

 

Kog rabarberne i 5 minutter i vandet tilsat lys sirup.

Si rabarberne fra, og giv vandet et opkog.

Jævn med kartoffelmel udrørt i vand.
Stil til afkøling.

Kom citronskiver og isterninger i ved serveringen.

Server kage til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her