Logo

Torskerogn med ragout af rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 sæt friske torskebukser
2 stk laurbær
5 stk sorte peberkorn
2 fint snittede rødløg
½ spsk dijon sennep
1 dl fløde
lidt dild
1 spsk olivenolie til stegning
salt og peber

Kom torskebukserne i en gryde med kogende vand tilsat laurbær og peberkorn. Lad den simre 15 minutter. Tag gryden fra blusset og lad dem ligge i det varm vand 5 minutter.
Varm lidt olivenolie på en pande og sauter løg stille og roligt. Tilsæt dijon sennep og fløde.
Lad det simre 2 - 3 minutter. Smag til med salt, peber og dild. Server til skiver af de gode torske bukser. Pynt med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her