
6 tarteletter 
300 g frølår 
1 ½ dl hvidvin 
100 g selleri 
100 g persillerod 
2 spsk citronsaft 
50 g smør 
Maizena 
kørvel 
Selleri og persillerod skæres i tern, ristes i en gryde med lidt olie. 
Tilsæt citronsaft, og lad den koge ned til den karamelliserer. 
Damp frølår i hvidvin ca. 5-6 minutter. 
Når frølår er møre, hældes hvidvin på urterne og koges halvt ind. Jævn med Maizena, rørt op i koldt vand. 
Pisk smør i sauceen. 
Frølår plukkes og vendes i sauceen. 
Smag til med salt og peber. 
Kørvel hakkes og vendes i, når fyldet hældes i tarteletterne. 
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad. 
Kan også varmes på brødrister. 
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.