Logo

Et stykke med salami

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g blødt, usaltet smør
½ skive lyst rugbrød i trekant
2 skiver salami med grøn peber, eller pistacie mortadella
3-4 radiser i skiver
1 spsk fransk dressing
4 sorte oliven uden sten
syltet drueagurk, udskåret i »vifte«, og korianderkviste til pynt

Smør brødet. Skær salami- eller mortadellaskiverne i halve og rul hvert stykke pænt sammen til et kræmmerhus. Læg kræmmerhus ene, med sammenføjningerne nedad, på det smurte brød, let taglagte, over ca. to tredjedele af brødet.
Dyp radiseskiverne i dressingen og læg dem taglagt over resten af den smurte brødskive.

Læg en oliven i hvert salamikræmmerhus. Pynt med en agurke»vifte« og korianderkviste.

Variation: Fyld salamikræmmerhusene med en smule blød flødeost (det bliver pænest, hvis du bruger en sprøjtepose), og drys med lidt hakket purløg.

Bemærk: Agurke»vifter« laves af cornichoner, hvori der skæres 3 eller 4 skiver, 3 mm tykke, fra stilkenden næsten helt til den anden ende. Åbn forsigtigt agurkeskiverne, så de danner en vifte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her