Logo

Havtaske med porre-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)
6 spsk ekstra jomfruolivenolie,
750 g porre, i tynde skiver,
3 mellemstore løg i små terninger.
1 bundt persille, finthakket,
1 bundt dild, finthakket,
1 dåse flåede tomater,
2 dl vand,
1 kg havtaskefileter,
friskpresset saft af 1 citron,
salt, friskkværnet peber.

Opvarm tre spsk olie i en dyb pande eller i en gryde.
Sauter porre og løg, til de er bløde.
Tilsæt persille, dild, tomater og vand sammen med et drys salt og lad det hele simre i ca. 30 minutter uden låg, indtil al væsken er fordampet.
Smag til med salt og peber.
Damp havtaskefilterne i en gryde i letsaltet vand, der netop dækker, i ca. 8 minutter. Pisk citronsaft med den resterende olie, friskkværnet peber og lidt salt.
Stænk fisken med citron-oliedressingen og hæld den inddampede porresauce over.
Giv ris eller kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her