Logo

Rissalat med hellefisk, appelsiner og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl ris, gerne basmatiris (240 g)
600 g hellefiskfilet
salt
peber
1-2 appelsiner
50 g valnøddekerner

Dressing:
1 spsk olivenolie
1 tsk hvidvinseddike
1 tsk hakket, frisk estragon eller ½ tsk tørret

Kog risene efter anvisningen på pakningen, og lad dem afkøle. Skær hellefiskfileterne i stykker på ca. 3 x 3 cm, og drys dem med lidt salt og peber. Damp fiskestykkerne i ovnen ved 200 º i 5 minutter eller i mikrobølgeovn på fuld effekt i 3-5 minutter. Lad fisken afkøle

Skræl appelsinerne, og del dem i stykker (fileter) uden hinde. Bland de afkølede ris med valnøddekerner og appelsinfileter i en skål. Anret fisken ovenpå.

Bland dressingen af olivenolie og hvidvinseddike, hæld dressingen over rissalaten, og pynt med estragon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her