Logo

Gratineret paella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratineret paella

100 g kikærter

2 fed hvidløg

2 løg

1 laurbærblad

1 ½ l grønsagsbouillon

1 kylling, ca. 1,2 kg

100 g kogt skinke

150 g blodpølse

3 spsk olivenolie

400 g paellaris

salt og peber

½ tsk paprika, edelsüss

½ tsk spidskommen

¼ tsk safrantråde

2 æg

2 spsk rasp

 

Udblød kikærterne natten over.

Pil, og hak hvidløg og løg.

Skær kyllingen ud i 8 dele og blodpølsen i skiver.

Skær skinken i tern.

Bring kikærterne i kog i bouillonen sammen med løg og laurbærblad.

Kom kylling og blodpølse i, og lad det hele koge i ca. 45 min.

Fjern laurbærbladet.

Hæld væden fra kikærterne og gem den.

Forvarm bageovnen til 225°C (varmluft 200°C).

Varm olivenolien op på paellapanden.

Kom skinketern og ris i, og lad det stege, til risen er gennemsigtig.

Hæld 1 l bouillon ved og rør krydderierne i, lad det simre i 10 min.

Bland blodpølse og kylling i risen, og lad det hele simre i yderligere 5 min.

Pisk æggene og hæld dem over blandingen.

Drys rasp over og gratiner i ovnen i ca. 20 min, til retten er gyldenbrun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her