Logo

Kirsebærsorbet 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g frosne kirsebær
300 g rørsukker
½ stang vanilje
lidt citronsaft
 
Kirsebærrene halveres og udstenes.
Sukker, øl og vanilje koges sammen og reduceres til sirup-konsistens.
Sukker, kirsebær og vanilje kommes i skål og varmes op over vandbad til
sukkeret er opløst og væsken fra kirsebærrene er trukket ud.
Væsken sigtes fra og smages til med citronsaft.
Røres på ismaskine og sættes på frost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her