Logo

Pindekød - Pinnekjøtt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pindekød - Pinnekjøtt


# Ingredienser

saltet lammekød - fx koteletter
kartofler
kålrabi
evt birkepinde

* Tilberedning 
Man kan selv salte kødet i en pose og lægge det på køl et par dage før brug. 

Det saltede lammekød udvandes evt. og lægges derefter på en rist af fx birkepinde. 

Tilsæt lidt vand og lad kødet dampkoge i flere timer indtil det falder af benene.
Kartofler og småtskåren kålrabi koges og laves til en mos.
Hertil serveres også hele kartofler.
Det overskydende fårefedt i gryden kan bruges som sauce.


Tips: drik meget Linie akvavit til denne ret. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (10 stemmer)
Siden er blevet set 8.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her