Logo

Brunkål med kalvekød og sprød bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Server brunkålen med en kraftig Dijonsennep og rugbrød
 
12 skiver bacon
800 g kalvebov
Laurbær, hele sorte peberkorn og salt
 
Brunkål:
1 ½ kg hvidkål
50 g smør
3 spsk sukker
Salt, hvid peber
 
Kom kalvebov, salt, laurbær og peberkorn i en gryde og dæk kødet med vand.
Kog kødet i ca. 1 time, og lad det trække i vandet.
 
Skær kålen i grove stykker.
Smelt sukkeret i en gryde og smelt smørret heri.
Svits kålen under konstant omrøring.
Skær 4 skiver bacon i små stykker og kom dem i kålen.
Tilsæt ca. 1 dl vand fra kalvekødet og lad brunkålen simre i mindst 1 time.
Smag til med salt og hvid peber.
Steg resten af baconen meget sprød og skær kalvekødet i skiver. Husk den gode øl, og en ægte vinterret er serveretl

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her