Logo

Pebersalat med sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pebersalat med sild

 

En ny måde at servere sild på, til frokosten eller måske til ...?

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

2 æg

3 tomater

1 grøn peberfrugt

1 rød peberfrugt

2 hele sildefileter, af marinerede sild

1 løg

½ salathoved

½ citron

salt, peber fra kværn

3 spsk olie

dild

groft brød eller flütesbrød 

*

1. Kog æggene i 7 min.

2. Skyl tomaterne og skær dem i skiver.

Rens peberfrugterne og skær dem i strimler.

Pil løget, skær det i skiver og del dem i ringe.

3. Skær sildefileterne i mindre stykker.

Pil æggene og hak dem groft.

4. Skyl salatbladene, dup dem tørre i køkkenrulle og læg dem i en skål.

Bland tomater, grøn peber, løgringe og sild.

Læg det over salatbladene.

Rør en marinade af citronsaft, salt, peber, olie og fint- klippet dild.

Hæld den over salaten, vend den forsigtigt.

Server groft brød eller små lune flütesbrød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her