
 
En ny måde at servere sild på, til frokosten eller måske til
...?
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min. 
#
2 æg 
3 tomater 
1 grøn peberfrugt 
1 rød peberfrugt 
2 hele sildefileter, af marinerede sild 
1 løg 
½ salathoved 
½ citron 
salt, peber fra kværn 
3 spsk olie 
dild
groft brød eller flütesbrød 
*
1. Kog æggene i 7 min. 
2. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. 
Rens peberfrugterne og skær dem i strimler. 
Pil løget, skær det i skiver og del dem i ringe. 
3. Skær sildefileterne i mindre stykker. 
Pil æggene og hak dem groft. 
4. Skyl salatbladene, dup dem tørre i køkkenrulle og læg dem
i en skål. 
Bland tomater, grøn peber, løgringe og sild. 
Læg det over salatbladene. 
Rør en marinade af citronsaft, salt, peber, olie og fint-
klippet dild. 
Hæld den over salaten, vend den forsigtigt. 
Server groft brød eller små lune flütesbrød til.