Logo

Trøfler med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g chokolade
50 g smør
2 pasteuriserede æggeblommer
50 g syltet ingefær
50 g kakao
 
Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over et vand bad.
Rør smør og æggeblommer i chokoladen.
Tilsæt finthakket ingefær.
Hæld chokoladen op i en lille lav form foret med bagepapir eller plastikfilm.
Stil den i køleskabet, til chokolademassen er stivnet.
Vend den ud på et bræt og skær den i små firkanter med en varm kniv.
Ryst dem i en skål med kakaopulver.
Opbevares køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her