
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000
spændende madopskrifter, og mere end 10.000 med billeder.
Til 8 personer
 
# Ingredienser til Gulerodssuppe: 
5 gulerødder 
800 g kartofler 
2 pastinakker 
1 broccoli 
2½ l vand 
2 grønsagsbouillonterninger 
3 fed hvidløg 
Urtesalt 
2 spsk hakket persille 
* 
 
Fremgangsmåde:
Skræl gulerødder, kartofler og pastinakker, og skær dem i
tern. 
Varm vandet op til kogepunktet i en gryde, tilsæt
bouillonterninger og grønsagerne, samt finthakkede hvidløg. 
Kog til grønsagerne er møre og blend suppen. 
Smag til med urtesalt. 
Del broccolien i små buketter og kom dem i den blendede
suppe sammen med persille. 
Kog suppen et par minutter, før den serveres. 
Spises med grovbrød til. 
 
...............................................................