Logo

Gratineret lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 udbenet lammekølle (1000-1200 g )
1 tsk salt
groftkværnet peber
15 g margarine
400 g løg
1 dl hvidvin
250 g champignon
2 spsk rasp
2-3 spsk parmasanost

Lammekøllen gnides med salt og peber og brunes i en gryde i margarinen.

Løgene skæres i små tern og kommes i gryden. Hvidvin hældes ved og køllen småsteger under låg i ca. 1 time.

Champignon hakkes og svitses 4-5 min. på en varm tør pande, til væden er fordampet.

Køllen tages op og lægges i en bradepande. Net eller snor tages af.

Løgene i gryden blandes med champignon, rasp og parmesanost.
Løgblandingen smøres i et tykt lag på køllen.

Gratineres ca. 15 min ved 250ºC til overfladen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her