
225 g makaroni 
2 porrer 
1 pakke dybfrosne, grønne bønner 
1 middel stort blomkål 
smør eller margarine 
salt og peber 
1 ds flåede tomater 
Tilbehør: franskbrød, reven parmesan 
*
Bræk makaronien i småstykker, del porrerne i tykke skiver - tag så meget af det grønne med som muligt. 
Del blomkålen i mindre buketter. 
Smør en serveringsgryde godt og læg grønsagerne og makaroni lagvis i den. 
Drys salt og peber mellem lagene. 
Hæld væden fra tomaterne samt så meget vand ved, at det står ¾ op om grydens indhold. 
Fordel lidt smør eller margarine på overfladen. 
Læg låg over og bring det langsomt i kog. 
Lad retten snurre 6-7 minutter under tætsluttende låg. 
Læg tomaterne over, dæk med låg og lad det snurre videre i ca. 10 minutter. 
Server retten i gryden. 
Server franskbrød og reven parmesan til.