Logo

Porrefrites

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
fritureolie
 
Skær roddelen og det yderste af porrerne.
Skær dem igennem på langs.
Skær dem på tværs i stykker på ca. 8 cm.
Fjern de midterse blade - kernen - således, at porrernes snitflader kan
presses fladt mod spækbrættet.
Skær porrestykkerne på langs i lange strimler.
Læg strimlerne i isvand nogle minutter, til de er spændstige.
Tag dem op og lad dem dryppe af.
Kom dem i 150ºC varm olie til de er gyldne. Drys med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her