Logo

Kylling med bacon og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryster uden skind
salt og provancekrydderi
1 pk sliced bacon
evt. 1 bouillontern med kylling
 
Kom krydderierne på kyllingebrysterne og sno bacon rundt om.
Læg dem i et ovnfast fad og kom 2 dl vand og bouillontern ved.
Stil det i ovnen på 200ºC i godt en ½ time.
Til sidst jævnes skyen til sauce.
Serveres med ris eller salat og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her