Logo

Terrine de canard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anderester
¼ fed hvidløg
saft af ½ citron
1 dl andefond eller andefedt
salt og peber

Andekødet pilles fra skroget og skæres i ensartede stykker.
Hvidløg rives, og citronsaften hældes over hvidløget.
Tilsæt andefond/-fedt og bland det hele med andekødet.
Krydr med salt og peber. Det hele kommes i en leverpostejform og presses.
Pres massen med en tilsvarende form og stil den på køl i ca. 8 timer.
Skæres i tynde skiver før servering.
Serveres evt. med salat eller chutney.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her