Logo

Farseret porre 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 porrer
500 g hakket kalv og flæsk
3 spsk hvedemel
2 æg
1 tsk salt
½ tsk peber
1 spsk revet løg
3 dl mælk

Porrerne skæres i 4-5 cm lange stykker og koges 2-3 minutter i vand tilsat salt.
Rør farsen af kød, hvedemel, æg, salt, peber, løg og mælk.
Fars og porrer lægges lagvis i et ovnfast fad og tomatpure hældes over og bages i ovnen ca. 1 time ved 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her