Logo

Grønsagsgryde med hvidløgspølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 løg
1 aubergine på ca. 350 g
½ dl olivenolie
1 dåse hakkede tomater
6 gulerødder
2 ½ dl vand
2 små krydrede hvidløgspølser á ca. 65 g
2 små laurbærblade
lidt frisk timian

Skær løgene i kvarter, auberginer i tynde strimler og gulerødder i skiver. Varm olie og rist løgbådene godt, inden aubergine og tomater blandes i. Lad det koge kraftigt igennem under omrøring.
Tilsæt gulerødder, vand samt krydderier.
Læg låg over og lad retten koge ved svagt blus i 45 minutter.
Skær pølserne i tynde skiver og vend dem i retten.
Kog yderligere i 25 minutter under låg og smag til med salt og peber.
Server retten rygende varm med groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her