Logo

Kanelkylling fra Glud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel fersk kylling
persille
kanelsukker
smør eller margarine
(evt lidt fløde til saucen )
tilbehør: kartofler, agurkesalat
    
Rens kylling grundigt, drys den med kanelsukker indeni, fyld efter med persille og luk med kødnåle.
Drys den derefter udenpå med kanelsukker og steg den på alle sider i en gryde.
Kom vand ved og lad den simre under låg ca. en time eller til benene nemt kan løsnes.
Tag kyllingen op og brug væden til saucen.
Kom evt. lidt fløde i og smag til med salt.


Tips: Kan også laves i ovn ved ca 200ºC, varmluft ca 180ºC. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her