4 kalkunschnitzler
15 g margarine eller 1 spsk olie
2 gulerødder
1 løg
250 g champignon
1 spsk olie
1 ds flåede hakkede tomater
1 dl Cheasy cremefraiche
1 tsk majsstivelse
2 spsk hakket persille
Skær kalkunschnitzlerne i små stykker. Steg dem på panden.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver.
Løget pilles og skæres i tynde både.
Champignonerne renses og skæres i kvarte.
Gulerødder og løg svitses i olie.
Champignon og tomater tilsættes. Kalkunstykkerne kommes i.
Ragouten snurrer i ca. 5 minutter.
Majsstivelsen udrøres i creme fraichen og røres i retten.
Persille, 1 tsk salt og peber tilsættes.
Ragouten koges igennem.
Serveres pyntet med lidt hakket persille.
Serveres med pasta og grovflûtes