Logo

Kalkun-grønsagsragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalkunschnitzler
15 g margarine eller 1 spsk olie
2 gulerødder
1 løg
250 g champignon
1 spsk olie
1 ds flåede hakkede tomater
1 dl Cheasy cremefraiche
1 tsk majsstivelse
2 spsk hakket persille

Skær kalkunschnitzlerne i små stykker. Steg dem på panden.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver.
Løget pilles og skæres i tynde både.
Champignonerne renses og skæres i kvarte.
Gulerødder og løg svitses i olie.
Champignon og tomater tilsættes. Kalkunstykkerne kommes i.
Ragouten snurrer i ca. 5 minutter.
Majsstivelsen udrøres i creme fraichen og røres i retten.
Persille, 1 tsk salt og peber tilsættes.
Ragouten koges igennem.
Serveres pyntet med lidt hakket persille.
Serveres med pasta og grovflûtes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her