Logo

Wienerbrødsstang - sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g gær
¼ dl (25 g) lunkent vand
15-20 g skummetmælkspulver
35 g hvedemel
15 g letmayo
en anelse salt
en anelse SØD (3-4 dråber)
sukkerfri syltetøj
 
Røres sammen til en klistret dej, læg dejen på bagefolie og bred den ud til en firkant, ca. ½ cm høj, læg hindbærsyltetøj på den ene halvdel af dejen – eller læg creme først og dernæst syltetøj.
Fold bagefolien henover - så den halvdel uden fyld dækker den anden, tryk dejen lidt til i kanten – og skrab så forsigtigt, så dejen løsner sig fra bagefolien.
Wienerbrødsstangen hæver ½ time, inden den bages 15 min. ved 200ºC.
Når den er afkølet kan der smøres eller sprøjtes chokoladeglasur på.


Chokoladeglasur laves af:
5 g usødet kakao (gerne Valrhona)
½ tsk Sød
1 knsp vaniljekorn ell. lidt vaniljeessens
ca. 1 tsk vand.
Røres til en lind 'glasur'.
Evt. creme af:
100 g mælk
10 g vanilje buddingpulver
lidt Sød
 
Kan koges op i micro-ovnen (ca. 1 ½ min) til en fast creme – køles lidt af før brug.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her