Logo

Kogte jordskokker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordskokker
eddike
citronsyre
smeltet smør
 
Skræl 500 g jordskokker lige før kogningen.
Læg dem straks i koldt vand med lidt eddike el. citronsyre ellers bliver det let mørke.

Kog dem møre (15 minuter), helst i så lidt vand som muligt, da de let koger i stykker.

Serveres dampende hede sammen med gulerødder el. andre grønsager.
Spises med rørt el. smeltet smør

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her