Logo

Suppe med kylling og kokos - Tom Kha Gai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 cm. stykke galangarod
½ l. kokosmælk
¼ l. kyllingefond
3 fileter af kyllingebryst skåret i tynde strimler
1–2 tsk finthakket rød chili
2 spsk fiskesauce
1 tsk farin
7 g friske korianderblade
friske korianderkviste til serveringen

Skræl galangarodstykket og skær det i tynde skiver.
Bland galanga, kokosmælk og kyllinge fond i en mellemstor gryde.
Bring det i kog og lad det simre uden låg ved lav varme i 10 minutter, rør en gang imellem.
Kom kyllingestrimler og chili i gryden og lad det simre i ca. 10 minutter,
vær sikker på at kyllingekødet er gennemstegt.
Rør fiskesauce og farin i.
Tilsæt korianderblade og server suppen med det samme pyntet med
friske korianderkviste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her