Logo

Hvidkålssuppe på en ny måde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store løg
2-3 porrer
1 hvidkål
3-4 spsk olie
1 ½ til 2 l. bouillon
1 tsk basilikum
125 g spaghetti
1 ½ dl tomatpuré
2 dl piskefløde
salt, peber
 
Skær løgene i tynde skiver, rens porrerne og skær dem i skiver.
Skær stokken af hvidkålen og skær resten i grove tern (ca. 2X2 cm).
Svits alle tre dele i olie og tilsæt bouillon og basilikum.
Bring suppen i kog og lad det koge ca. 15 min.
Tilsæt spaghetti i mindre stykker.
Lad suppen koge yderligere ca. 10 min. kom tomatpuré samt fløde i
suppen og kog op, smag til med salt og peber.
 
Tips: Kan serveres med revet ost og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her