Logo

Sommersquashragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ l. squash i skiver
2 spsk olivenolie
2 spsk smør eller margarine
3 store løg i skiver
2 store hakkede grønne peberfrugter
2 strimlede selleristilke
2 flåede tomater skåret i kvarte
1 spsk hakket persille
1 spsk basilikum
1 spsk estragon
salt, peber
parmesanost
 
Svits squashskiverne på begge sider i olie og smeltet smør indtil de er bløde.
Tag dem op og svits derefter løg, peberfrugt og selleri.
Tilsæt tomater og krydderurter.
Lad grønsagerne simre sagte i 30 minutter og lad squashen simre med i de sidste 5 minutter.
Serveres med et drys revet parmesanost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her