Logo

Sommerfadet fra Strandly

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 røgede sild
2 spsk sort kaviar
3 æg
2 ½ dl mælk eller fløde
salt
peber
smørklatter
klippet dild

De velpillede røgede sild lægges som fileter i et smurt fad. Hele æg piskes med kaviar, salt ,peber og mælk eller fløde hældes over. Bager i ovnen på en rist på nederste rille ved 225 º i 30-35 min. Serveres med klippet dild. Brød, smør og grøn salat passer fint hertil.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her