Logo

Cremet rodfrugtsuppe med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
4 store fed hvidløg
3 persillerod
10 mellemstore kartofler
1 spiseskefuld frisk ingefær
1 bundt persille
2 små chilier
3 dl røde linser
100 g 6% friskost
¼ l ylette
1 ½ l vand
4 blokke grønsagsbouillon
2 teskefulde salt
20 ansjosfiletter
 
Del grønsagerne i passende stykker, ikke større end 1 spiseskefuld.
Porrer, hvidløg, persillerod, kartofler, ingefær, chilier, linser,
bouillonterninger og vand koger under låg sammen med halvdelen af persillen (dog alle stilkene) i cirka 30 minutter i en stor gryde.
Gryden tages af varmen.
Tilsæt ansjosfiletter, ylette og friskost.
Purer det hele fint; en stavblender er glimrende til dette arbejde.
Smag til med salt.

Serveres varm med finthakket persille på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her