Logo

Kærnemælkssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. kærnemælk
80-90 g flormel
100 g krystalmelis
rosiner, svesker eller syltede blommer

Hvedemel og kærnemælk udrøres i gryden, og under omrøring bringes jævningen i kog og koges i 2-3 minutter, hvorefter sukkeret tilsættes.
De vaskede rosiner eller udblødte, afstenede svesker kan koges i suppen, men det anbefales at koge dem særskilt, særligt for sveskernes vedkommende.
Om ønskes kan man liere suppen med 1-2 æg, der sammenpisket med lidt sukker eller ved anretningen tilsættes 1 dl pisket fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her