Logo

Chili- og hvidløgsrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili- og hvidløgsrejer


#

400 g store upillede rejer

1 stk frisk chilipeber

4 fed hvidløg

½ tsk peber

½ tsk havsalt

6 spsk olivenolie

½ pose frisk persille


Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde.
Halver chilierne og fjern frøene.

Varm olien op i en tykbundet pande eller gryde og kom rejerne, chili og hvidløg ved.
Steg det hele på kraftig varme til rejerne er røde og stegt igennem.

Krydr med salt og peber.
Drys rigelig hakket persille hen over retten.

Frisk koriander er også velegnet til denne ret.

 

Anbefalet tilbehør: God vin og et godt brød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her