Logo

Brunet smør og smørstegt persille til stegte rødspætter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brunet smør og smørstegt persille til stegte rødspætter


Denne opskrift er en klassiker i det danske folkekøkken. Hér på siden får du alle vores bedste opskrifter samlet ét sted.

Til 4 personer

 

Brunet smør

Læg 75 g smør på en varm pande og brun det, til det er skummende.

Server smørret straks til stegte retter, foreller, rødspætter, karbonader m.m.

 

Smørstegt persille

2 bdt persille

50-75 g smør.

 

Skyl persillen og fjern de grove stilke.

Tør den godt.

Lad smørret gyldne i stegepanden.

Læg persillen i og rør rundt, til smørret er gyldent og skummet har lagt sig, så er persillen færdig.

Persillen skal være varm og sprød, når den serveres.

Smørstegt persille passer til stegt kylling og stegte fiskeretter.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her