
 
Server denne dejlige
grønsagssalat som tilbehør eller som et grønt hovedmåltid. 
Arbejdstid: 20 min. Grilltid:
15 min. 2-4 personer.
 
#
1 grøn squash 
1 gul squash 
8 markchampignon 
1 økologisk citron 
2 spsk olie 
1 fed hvidløg 
50 g parmesan 
frisk basilikum 
salt og peber 
*
 
VASK squashene, og
halver dem på langs. 
 
RENS svampene, og
træk dem på 1 eller 2 spid. 
 
PENSL grønsagerne
med olie, drys med salt og peber, og steg dem på en varm grill eller grillpande
8-15 min. 
Tag dem af grillen,
lad dem køle lidt af, og skær dem i skiver. 
 
RØR lidt fintrevet
citronskal, 1-2 spsk, citronsaft og olie sammen i en skål. 
Smag til med knust
hvidløg, salt og peber, og vend grønsagerne i. 
Drys med høvlet
parmesanost og friskhakket basilikum. 
 
