Logo

Kødsauce ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
¼ stk porre
¼ stk løg
100 g magert hakket kød
½ spsk blød plantemargarine eller plante/stegemargarine
½ ds hakkede tomater
1 nip salt
1 nip sort peber
urtekrydderier fx. oregano eller basilikum
1 spsk tomatpure
1 tsk soyasauce (kikkoman)
 
Skær porren op på langs, skyl den under rindende vand og skær den i skiver.
Pil og hak løget.
Brun det hakkede kød i margarinen på en pan­de, smuldr kødet med en gaffel.
Brun porre og løg.
Bland kød, porre, løg og de hakkede tomater i en gryde.
Smag til med tomatpure og krydderier.
Spæd med vand, til konsistensen er tilpas.
Lad kød­saucen koge ved svag varme 5-10 min.
Server kogt pasta eller ris til, samt råkostsalat med dressing og en frugt til dessert.
 
Næringsindhold i 1 portion kødsauce, 3 dl pastaskruer, 1 portion råkostsalat med ½ spsk vinaigrettesauce og 1 pære
kj 2670, kcal 640, fibre 8,7g, fedt 19,9g (28E%), mættet fedt 5,3g, flerumættet fedt 5,8g, P/S 1,1, kolesterol 70 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her