Logo

Kyllingesalat med champignons

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kogt kyllingkekød
100 g kogt skinke
250 g champignon
3 stilke blegselleri
frisk dild

dressing:
1 ½ dl Gaio
3 spsk fløde
1 tsk sennep
salt
peber
sukker

Skær kylling og skinkekød i tern.
Champignons renses og skæres i skiver
Selleri i strimler.
Rør gaio med fløde og sennep salt og peber lidt sukker og vendes med kødet pyntes med masser af hakket dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her